onsdag 29. februar 2012

Vårens produktkatalog

Mange kunder har etterspurt kataloger på våre ulike serviser, bestikk og glasserier. Særlig på våre egne serier. Og nå har den endelig kommet! Bare å komme innom butikken for et eksemplar, og hvis du er riktig utålmodig ligger den også her:
(trykk på bildet)

Produktkatalogen er et nyttig verktøy for alle som har planer om å legge inn bryllupsliste, har en serie hos oss de samler på, eller simpelt hen er nysgjerrig på hva vi har i butikken.

tirsdag 28. februar 2012

Nyhet fra Porsgrund Porselen

Porsgrund Porselens nye, lekre porselenskniv er det du trenger på kjøkkenet akkurat nå! Produsert i et materiale som bare utkonkurreres av diamant når det kommer til hardhet, har den en skarphet som overgår vanlige kniver. I tillegg avgir den ikke smak til maten slik stålkniver ofte gjør, og den vil heller ikke misfarges av syreinnhold. Kniven ruster ikke, den er lett i vekt og rengjøres enkelt for hånd. Prøv den på grønsaker, frukt, ost og benfritt kjøtt - og merk forskjellen!

tirsdag 14. februar 2012

Et glimt fra fortiden

Når dette gavekortet ble utstedt, i 1976, var 100 kroner en liten formue.
Tilbake da hadde vi ferdigutfylte gavekort helt ned i 5 kr.

mandag 6. februar 2012

Morsdag og Valentines Day

Søndag 12. februar, og tirsdag 14. februar er det henholdsvis Morsdag og Valentines Day. Her på Magasinet blir det som vanlig hyggelige aktiviteter i den forbindelse, hvor høydepunktet nok er bryllupsshowet hvor vi er en av bidragsyterene på tirsdagen.

I den forbindelse har vi, og flere andre butikker, dekket hvert vårt bryllupsbord i 2. etasje ved siden av apoteket hvor kundene kan stemme på det fineste bordet. Ta gjerne turen innom og stem på vårt bord som det fineste.

Usikker på hva du skal gi til mor på morsdagen? Hva med noe spennende fra Mrs. Bridges? Vi har fått inn mer, og også noen nye smaker på marmelade, sukkertøy, salsa med mer!