onsdag 26. oktober 2011

Støpejern er tilbake i butikken

Vi, og mange kunder, har savnet det lenge, men nå har vi fått inn igjen gryter og panner i støpejern igjen. Fra svenske Ronneby Bruk har vi fått inn stekepanne 28cm, grillpanne 28cm, jerngryte 3ltr og fonduesett.

Grillpanna og stekepanna er det attpåtil 300kr avslag på!
Om ikke lenge distribueres Christiana GlasMagasins julekalender ut til de tusen hjem, full av fristende tilbud og spennende nyheter. Her er noen smakebiter på hva du kan finne i butikken fremover:

Fra britiske Mrs. Bridges har vi fått inn masse spennende syltetøy, marmelade, chutney, sukkertøy med mer. Mange kommer også i fine gaveposer.
Fra Ittala har vi fått inn de berømte Alvar Aalto-vasene, Marimekko-skålene og diverse krus og glass i Mummi-serien
Stelton har lansert Rik-tig, en ny serie med kjøkkenutstyr vi har fått inn mange spennende deler i. I tillegg har vi fått disse kjøkkenknivene (brødkniv og 2 størrelser kokkekniv).

onsdag 5. oktober 2011

... og varene strømmer på!

Utover høsten vil det komme inn masse nye varer til butikken, blant annet mange spennende kjøkkenartikler fra Stelton, New Wave-serviset fra Villeroy & Boch og selvsagt påfyll med bestselgere og de klassiske julevarene (som f.eks Juleglassene fra Holmegaard).

Så langt denne uken har vi fått inn årets første forsyning med Nisseserviset fra Porsgrund, som det tradisjonen tro er 40% avslag på...


...og flere av gavesettene fra Hardanger Bestikk, med opptil 1000kr avslag!