tirsdag 28. juni 2011

Sommersalget har startet!!


Christiania GlasMagasin Drammen har startet sommersalget og har mange godbiter å by på. Kom innom oss i dag og gjør et sommerkupp!!

fredag 17. juni 2011

Bybursdag!

Drammen feirer sin 200-årsdag denne uka, med stor feiring på lørdag (for program, se her). Magasinet har søndagsåpent fra 13-18, og på hele senteret vil du finne spennende jubileumstilbud.

I hele helga (fredag-søndag) slår vi av 200kr på kakesettene i Carina-serien fra Hardanger.

På søndag har vi tilbud på alle dekketallerkner fra Hadeland Glassverk som vi kun denne dagen selger for 200kr per stykke, uansett førpris.

mandag 6. juni 2011

Alt du trenger til utekosen!

Vi har alt du trenger til utekosen tilsommeren (bortsett fra grillen). Nå har vi fått inn ildfaste former fra Pillivuyt som tåler å tas rett fra fryser til forvarmet ovn (-25 grader til + 300 grader) eller settes rett på grillen. Bare husk å ha i litt olje. Grytekluter, grillvotter, kokkeforkle, dessertskåler og i grunn alt annet du kan tenke deg (og enda en del) til utekosen i sommer.

onsdag 1. juni 2011

Vinneren er trukket!

April og mai er vel overstått og vi har nå trukket den heldige vinner av knivsettet Nagasaki blant de som hadde meldte seg inn i kundeklubben og/eller facebookgruppa vår.

Connie Næss var den heldige blant de over 80 personene som var med i trekningen. Hun mottok premien i en ikke veldig høytidelig sermoni i butikken.