tirsdag 22. mars 2011

En liten gledesspreder

Noen av varene våre er faktisk så søte at de fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Som denne kombinerte flaskeåpneren/bordskåneren med magnet i serien Selected.
Nå kan du få med deg denne søte lille krabaten hjem for bare 20,50kr. Fin både til eget bruk og som en liten vennegave.

mandag 21. mars 2011

Edme på tilbud

Edme er en over 100 år gammel klassiker fra Wedgwood og er et pent hverdagsservise i stentøy. I motsetning til mange andre hverdagsserviser har Edme en rekke serveringdeler som blant annet fint kan kombineres med vårt eget Queen Garden-servise.

Da vi nå har fått inn store mengder gir vi 40% tilbud på alle deler! Tilbudet gjelder foreløpig ut uke 12.

fredag 18. mars 2011

Når vi har konkurranse..

...er det alltid dere kunder som vinner! For tiden jobber vi med å bygge ned overlageret vårt sånn at vi er klare til å få inn nye forsyninger til bryllupsesongen og våren. I den forbindelse har vi interne konkurranser i CG. Selv om det ikke er helt sikkert at vår butikk vinner, vil det uansett komme deg som kunde til gode! Framover vil vi kjøre ekstratilbud på en mengde enkeltartikler i utvalgte serviser, kjøkkenartikler med videre.

Vi starter med helgetilbud (18-19. mars) på kjøkkentilbehørsserien Selected. Her blir det 60% avslag på brødbokser, råkostjern, eggeglass, bordskånere av ulike typer og diverse annet til kjøkkenet.
På noen av delene i Porsgrunds hverdagsservise Cuisine kjører vi også gode tilbud fremover!

Fauna!

Vi har vært tomme for det lenge, men nå har vi endelig fått inn Faunaserviset fra Porsgrund igjen! Ryktene om at det er på tilbud stemmer også, 50% avslag på alle delene.


Men ikke vent for lenge, noen av delene begynner det å minke på allerede.

torsdag 17. mars 2011

Enda litt bedre tilbud på Fuego

Vi har forsatt veldig mange igjen av stormlyktene Fuego fra Hadeland Glassverk, og derfor gir vi deg nå hele 270,- avslag på den største utgaven (tilbudsprisen blir da 129kr)!
I tillegg til være en vakker lysestake kan denne serien fint også brukes som blomstervase.

torsdag 3. mars 2011

Vedlikehold, oppbevaring og bruk av penserviser

Penserviser* er laget av den mest slitesterke og holdbare porselenssorten og glasuren. Derfor kan de være tynne og elegante og samtidig tåle mye bruk.

I oppvaskmaskinen:
  • Alle penservisene våre tåler oppvaskmaskin, men det anbefales å bruke SUN maskinoppvaskmiddel, og kun en ½  dose. Bruk alltid glansemiddel fra samme produsent. SUN anbefales fordi det inneholder mindre slipemiddel enn andre oppvasmidler. SUN anbefales også av Hadeland Glassverk
  • Plassér delene slik at de ikke kommer i kontakt med hverandre, dette kan også slite på glasuren
Ved oppbevaring
  • Når du skal ta en tallerken ut av stabelen, eller sette på plass, husk å løfte den, ikke dra. Drar du en tallerken over en annen sliter dette på dekoren og kan stripe glasuren over tid. Dette gjelder særlig om det er dekor på fanen (kanten rundt).
I ovnen
  • Benporselen tåler oppvarming i stekeovn til ca 100 grader, tåler microbølgeovn (men ikke sett inn deler med gull, sølv eller platinadekor. Det kan se morsomt ut, men er ikke bra for dekoren). Deler som tåler microbølgeovn er som regel merket med dette på undersiden. Dersom du setter porselen inn i forvarmet ovn bør det settes på rist, ikke stekebrett. Benporselen tåler også fryser, men kan ikke tas direkte fra fryser inn i forvarmet ovn. Dette vil gi termosjokk og vil høyst sansynlig ødelegge delene.
Bestikkavsetning
  • "Myke" bestikk kan avsette sorte striper på spiseflaten. Får å unngå dette bør bestikk med stålkvalitet 18/10 benyttes. (18/10 henviser til mengden krom(18%) og nikkel(10%) det er i stållegeringen. Bestikk med andre typer legering (f.eks 18/8 og 18/0) har en tendens til å sverte visse typer porselen. Slike striper kan fjernes med Siemens stålpuss eller "bartenders friend" som selges på nettet.



*Med penserviser mener vi her benporselene og Vitro-porselene fra Porsgrund, Wedgwood og Villeroy & Boch