mandag 29. november 2010

Julekalender hos Christiania GlasMagasin

Hver dag frem til jul vil vi presentere et nytt kjempetilbud til våre kunder. Tilbudet annonseres her på bloggen og i butikken.

Uten å røpe akkurat hvilke tilbud vi skal ha, kan vi avsløre at det vil være en god miks av typiske julevarer, bestselgere og merkevarer fra f.eks. Porsgrund, Hadeland og Steninge Slott.

Tilbudene i denne julekalenderen er eksklusive for Christiania GlasMagasin avdeling Drammen og er kun tilgjengelige den aktuelle dagen.

Vi rydder plass!

Butikken er full, men fortsatt skal vi få inn en masse varer til jul. Derfor kjører vi 70% avslag på seriene Sommereng og Skjærgård fra Hadeland Glassverk fram til vi må pakke det ned.

fredag 26. november 2010

Chateau og Line

Nye, og "nygamle" varer strømmer inn til butikken, og nå har vinseriene Chateau og Line fra Kosta Boda kommet inn igjen.

Chateau
 Fra venstre: Champagne XL 38cl, Vin XL 50cl, Vin 25cl, Øl 35cl, Cognac XL 58cl, Martini XL 40cl. Foran: Farris 20cl

Line
Fra venstre: Champagne XL 37cl, Vin XL 50cl, Hvitvin XL 30cl, Øl 30cl, Martini 15cl, Farris 25cl 

onsdag 24. november 2010

Nisseserviset

Nisseserviset er nå ferdig pakket opp og er plassert ute i butikken. Som i tidligere år har vi 40% rabatt på alle delene (untatt bestikksettet).
Pepperbøsse, saltbøsse, det ildfaste fatet og en del andre deler kommer inn ved neste levering som blir noe nærmere jul.

tirsdag 23. november 2010

Nyhet! Nissebestikk fra Porsgrund

Det nå over 100 år gamle nisseserviset fra Porsgrund er kjent og kjært for mange, men nå har det kommet et tilhørende bestikksett.

Bestikksettet består av 16 deler (til 4 personer), har skaft i hvitt porselen med de kjente nissemotivene, er laget i solid 18/10-stål og tåler naturligvis oppvaskmaskin.


Nisseserviset kom inn i løpet av formiddagen og vi pakker det opp fortløpende.

lørdag 20. november 2010

Rosendahl har kommet!

Etter å ha vært ganske tomme for Grand Cru-serien til Rosendahl har vi endelig fått de populære varene inn i butikken igjen.

Høy kvalitet og moderne dansk design kombinert med gode priser er hemmeligheten bak Grand Cru-seriens voldsomme popularitet.

torsdag 18. november 2010

Årets brente mandler

Brente mandler er en tradisjon hos Christiania GlasMagasin, og nå har endelig årets mandler ankommet butikken! Du finner dem ved kassa.

onsdag 17. november 2010

Julen nærmer seg

... ikke lenger bare for varehandelen men også for lokale bedrifter.

Slik ser det ut når en lokal bedrift bestiller 45 ferdigpakkede julegaver til sine ansatte:


I år falt altså valget på stormlykten Fuego fra Hadeland Glassverk. Fuego kommer i 3 størrelser; 200mm, 270mm og 320mm. Alle får du hos oss til 1/2 pris

Porsgrund Juleplatte 2010

Juleplattene fra Porsgrund er en lang tradisjon, og nå har årets platte ankommet butikken.

I fjor hadde Porsgrund problemer med leveransene, så vi har også mange juleplatter fra 2009 inne så alle de som måtte ha hull i samlingen skal få komplettert.